top of page

Onze Seminars

Ga je graag wat dieper in op actuele gezondheid issues? De seminars die wij je aanbieden geven meer achtergrondinfo en praktische oplossingen. Het gaat vooral over stress gerelateerde problematiek. Zo bijvoorbeeld: hoe beter omgaan met druk, beter slapen, belastende mentale processen aanpakken en zo meer. We focussen op natuurlijke oplossingen en preventie.

1 - Seminar - Verzorg jezelf in deze stressvolle tijd

Ik bied je een praktische bespreking aan over de stressvolle situatie waarin wij nu leven. Heel speciaal ook over de natuurlijke instrumenten die ons ter beschikking staan om het hoofd te bieden aan druk en moeilijkheden.

Provinciehuis Leuven op 5 februari 2022  

PSX_20191118_215629.jpg

2 - Seminar - STOP STRESS en voorkom BURN-OUT

Wat is stress precies en wat voor soort schade kan stress veroorzaken? Wat kun je preventief doen om burn-out te voorkomen. Schitterende instrumenten en methoden om stress in de hand te houden. 

2021-11-10 16_07_44-marcel8.pdf.mp4.png

3 - Seminar - Verzorg je hersenen en je zenuwstelsel en blijf vitaal.

Jij bent niet je hersenen. Je zenuwstelsel en je hersenen zijn enkel instrumenten, organen die je in staat stellen op hoog niveau te presteren en leuke projecten te realiseren. Maar je hersenen kunnen je ook de das om doen. Wat kun je doen om je hersenen goed te verzorgen. Wat kun je doen om vitaal te blijven functioneren? Schrijf je in voor dit boeiend seminar.

Heel binnenkort meer info

bioacademy 643.jpg

Binnenkort krijg je volgende datum voor dit seminar. Interesse? Geef je al op.

bottom of page