top of page
MMVERHEYEN_edited.jpg

Even voorstellen...

Veertig jaar praktijk heeft me de kans gegeven veel te leren van de duizenden patiënten die ik in de loop der jaren heb mogen helpen.
Zowel professioneel als op persoonlijk vlak heeft het mij bijzonder verrijkt.
Na mijn klassieke opleiding als arts ben ik gevormd geweest door verschillende autoriteiten in de natuurgeneeskunde zoals bijvoorbeeld prof. Linus Pauling, Alfred Vogel, dr. Johanna Budwig,  dr. Goiz Duran, dr. Duraffourd en dr. Lapraz.

Naast de praktijk ben ik meer dan vijftien jaar eindredacteur geweest van tijdschriften voor natuurgeneeskunde, Beter en Gezondheidsnieuws. Ik heb ook de kans gekregen natuurlijke gezondheidsmiddelen te ontwikkelen voor A. Vogel en andere.

Mijn aandacht ging speciaal uit naar stress en naar de problemen die daaruit voortvloeien zoals abnormale vermoeidheid en burn-out.

Daarbij heb ik seminars en workshops gegeven aan vakmensen en aan een breed publiek.

Door de ziekte van mijn vrouw heb ik mijn activiteiten moeten reorganiseren.

Wat mijn praktijk betreft verwijs ik graag naar www.bioacademy.be . Daar kan je zien hoe je mogelijk geholpen kunt worden. Via seminars of op andere manieren. 

Door het samenvallen van het gezondheidsprobleem van mijn vrouw en de Covid 19 - beperking ben ik terug beginnen te schrijven. Er liggen verschillende projecten op tafel. Na mijn dichtbundel OverHoop ligt er een tweede klaar. Een vriend zei me: ' Ik vind het prachtig. Maar je stelt je wel echt kwetsbaar op, Marcel.'

Dit is inderdaad waar. Maar geef toe dat wij allemaal erg kwetsbaar zijn. En ook dat wij in heel wat aspecten op elkaar gelijken. Ik ben zeker dat je je nu en dan herkent in de gedichten en dat je er iets aan hebt. Soms is het goed even stil te staan en te reflecteren over datgene wat gebeurt en datgene wat we doen en denken.

bottom of page